AH-64E - APACHE ATTACK HELICOPTER / AH-64E - УДАРНИЙ гелікоптер APACHE

 



ХАРАКТЕРИСТИКИ:


ЗБРОЯ

 


16 РАКЕТ «ХЕЛЛФАЙР»

76 РАКЕТ HYDRA 70

1200 Х 30-ММ Гарматних вистрілів



МАКСИМАЛЬНА ШВИДКІСТЬ


330 КМ/год



ДВИГУН


2 ТУРБУВАЛЬНІ ДВИГУНИ GENERAL ELECTRIC T700-GE-701D


МАКСИМАЛЬНА ВАГА


7746 КМ


ЕКІПАЖ

2


РАДІУС ДІЇ


160 НМ


ВИСОТА


4,9 М


ДОВЖИНА


17,57 М


ДІАМЕТР НЕСУЧОГО Гвинта


14,63 М




Розроблений для виявлення та знищення підрозділів ППО, танків та бронетехніки, бойовий вертоліт Apache має корисність, що виходить за рамки його основної ролі, та здатний виконувати широкий спектр завдань на полі бою, включаючи розвідку, виявлення та розвідку цілей спостереження (ISTAR), супровід/захист сил. та командування та управління (C2). Apache може діяти за будь-якої погоди, вдень і вночі, і значно розширив можливості армії з маневрування в повітрі.


Використовуючи характерний радар Longbow, розташований над лопатями несучого гвинта, Apache може виявляти та класифікувати до 256 потенційних цілей, відображати 128 з них для екіпажу та визначати пріоритети 16 основних загроз за лічені секунди. Він несе на собі змішане озброєння, що включає 30 мм ланцюгову гармату, 70 мм ракети і ракети Hellfire, щоб надати командиру вибір і гнучкість під час місії.


Крім радара Longbow, літак обладнаний оптичними та тепловізійними прицілами, які використовуються для візуального визначення потенційних цілей та пілотування літака вночі та в умовах обмеженої видимості. Дальність і витривалість можуть бути збільшені за допомогою паливних баків, встановлених на крилі, щоб забезпечити постійнішу присутність на ширшій території. Щоб підвищити свою живучість, Apache оснащений сучасним повністю інтегрованим комплектом засобів захисту для захисту літака та екіпажу.




Інформація взята з https://www.army.mod.uk/


Автоматическое оружие ряда M249

Комментарии

Отправить комментарий