ОСОБИСТИЙ ОДЯГ

 

                                          


Бойовий одяг для різних місцевостей (MTP) розроблений таким чином, щоб поєднуватися з різними середовищами, такими як ліси, джунглі, комплекси, посіви, луки та посушливі камені. Ця зміна британського камуфляжу стала першою за 40 років.


Останній дизайн камуфляжу було розроблено після численних лабораторних випробувань і польових оцінок, які включали аерофотозйомку та наукову фотографію, щоб забезпечити правильні кольори та яскравість для нового візерунка.


Комп’ютерне моделювання було використано для представлення пустель і змішаних середовищ в Афганістані. Цей зразок різної місцевості (MTP) поступово впроваджується в усіх корпусах і полках британської армії, що базуються по всьому світу, і замінює попередню уніформу Combat 95.





Солдатам, що вирушають на операцію, видається набір «Чорний мішок», який містить такі предмети, як антимікробні труси, призначені для носіння протягом декількох днів, вогнестійкий одяг для роботи всередині транспортних засобів, спальні системи, обладнання для перевезення вантажів і т.д. .

Розгортання військ отримує вигоду з інших оновлень у рамках нової системи особистого одягу — міцнішої, зручнішої та найефективнішої бойової форми, яку можна легко адаптувати до різних умов, з якими війська стикаються на передовий.

Крім захисту тазу, інші нові шари включають футболку, теплову сорочку та вітрозахисний термічний комбінезон, в яких використовуються переваги технологій матеріалів для забезпечення теплоізоляції, так і вбирання поту.

На зовнішніх шарах MTP кнопки замінені на липучки для більшої зручності під бронежилетом. Додаткові панелі зменшують зношування, а кишені розташовані так, щоб їх можна було ефективно використовувати, навіть коли солдати носять бронежилети.





Інформація взята з https://www.army.mod.uk/


Комментарии

Отправить комментарий