Аеророзсувний тракт-вирівнювач

 


Характеристики:

Виробник: UNAC - ФРАНЦІЯ

Екіпаж:

  1 команда РТС


Габаритні розміри:

Довжина: 5,47 м

Ширина: 2,20 м

Висота: 2,38 м

Маса (порожня маса та повна маса): 6,5 т


Двигун: CATERPILLAR C4.4 – 100 к.с.

 

Продуктивність:

Автономність та/або запас ходу: 22 л/год - 450 км

Максимальна швидкість по шосе: 40 км/год - бездоріжжям: 11 км/год

  Прохідність (вбрід, % нахилу, % нахилу): NC




Цей інженерний пристрій призначений для відновлення базових злітно-посадкових смуг у будь-якій точці світу для тактичної авіації ВПС. Особливість цього трактора-планувальника полягає в тому, що він може скидатися з повітря, незважаючи на його вагу майже 6,5 тонн.

Тягач-вирівнювач, що скидається з повітря, з грудня 2015 року оснащує 17-й парашутно-саперний полк Монтобана, а точніше секцію підтримки парашутного спрацьовування. Ця секція - єдина в Європі, що складається з пожежних та обладнання, що скидається, здатних виконувати роботи, необхідні для відновлення шляху. Дійсно, ТНА перевозиться повітрям (вертольотом або літаком) і може скидатися прямо на місцевість.


TNA поєднує в собі потужність та «легкість». Ці характеристики дозволяють йому виконувати свої інженерні завдання, будучи транспортабельним і передусім розбірним.


Цей гусеничний матеріал універсальний та точний. Завдяки багатоосьовому відвалу, скарифікатору та зворотній лопаті він виконує безліч завдань, таких як розчищення перешкод, підготовка та покращення платформ аеропорту, розробка під'їзних доріг або навіть базовий захист сильних сторін. ТНА дозволяє вирівнювати зону приземлення з точністю до 5 см.




  • Інформація взята з https://www.defense.gouv.fr/

Комментарии