Модульний середній балковий міст MGB

 


Модульний середній балковий міст MGB можна розгорнути за лічені хвилини, і він використовувався коаліційними силами в операціях по всьому світу та в операціях з надання допомоги цивільним у зонах стихійного лиха по всьому світу.


MGB відповідає зростаючим потребам у поєднанні обладнання з широким спектром вимог, від коротких іригаційних каналів через яри до великих водних просторів. Високотранспортабельний міст, що швидко розгортається і адаптується, з середньою балкою ідеально підходить для широкого спектру військових або надзвичайних ситуацій і ситуацій, пов'язаних з наданням допомоги при стихійних лихах.


Після недавнього огляду модульних можливостей МО Великобританії щодо подолання проміжків, щоб об'єднати існуючі в експлуатації можливості в єдину зв'язкову можливість, армія отримує ряд нових комплектів середніх балкових мостів, які можуть бути налаштовані кількома різними способами для забезпечення гнучкості для командира на землі.


Конфігурації включають одночасне розгортання 31-метрової двоповерхової та 5-секційної одноповерхової версії. Системи будуть розгорнуті Королівськими інженерами та будуть доступні для використання як у військових операціях, так і у сценаріях екстреної допомоги за стихійних лих.


Підрозділи МДБ легені, їх легко транспортувати, їх можна зібрати вручну і адаптувати для більшості тактичних містків, що швидко розгортаються. Збройні сили по всьому світу, зокрема Великобританія, США та інші союзники по НАТО, вже закупили понад 500 систем середнього балкового мосту.


Інформація взята з https://www.army.mod.uk/

Комментарии