Реактивна система залпового вогню M270B1

 


ХАРАКТЕРИСТИКИ: 

 ЗАПАС ХОДУ АВТОМОБІЛІВ:  640 КМ

МАКСИМАЛЬНА ШВИДКІСТЬ:  65 КМ/год

РОБОЧИЙ ДІАПАЗОН:  70 КМ

ДОВЖИНА:  6,85 М

ШИРИНА:  2,97 М

ВИСОТА:  2,59 М



ШВИДКОСТРІЛЬНІСТЬ: 

РАКЕТИ: 12 ВИСТРІЛІВ/40 СЕКУНД - РАКЕТИ: 2 ВИСТРІЛИ/10 СЕКУНД

GMLRS стріляє ракетами класу «земля-земля» та армійським тактичним ракетним комплексом (ATACMS). Не виходячи з кабіни, екіпаж із трьох осіб (водій, навідник та начальник відділення) може випустити до 12 ракет менш ніж за 60 секунд.


Пускова установка GMLRS споряджена 12 ракетами, розміщеними у двох блоках по шість ракет. Пускова установка, яка змонтована на розтягнутому шасі Bradley, є високоавтоматизованою самозарядною і самоприцільною системою. Він містить комп'ютер управління вогнем, який поєднує дії машини та запуску ракет.


Ракети можуть запускатись індивідуально або серіями від двох до дванадцяти. Точність зберігається у всіх режимах стрілянини, оскільки комп'ютер перенаправляє пускову установку між пострілами.


Сучасна реактивна система залпового вогню M270B1, що стріляє боєприпасами керованої реактивної системи залпового вогню M31 (GMLRS), є основою здатності британської армії вести глибокий вогонь, що коригує.


Система забезпечує високу точність, доставляючи до мети 200-фунтову фугасну боєголовку з більш ніж удвічі більшою дальністю, порівняно з іншими артилерійськими системами, що використовуються британською армією. MLRS також є основною частиною армійських засобів точного ведення вогню, з можливістю наведення GPS, вбудованою в систему, і з високою точністю за межами 70 км.


Система озброєння укомплектована невеликим екіпажем з трьох стрільців і встановлена ​​на гусеничній броньованій пусковій установці, що відрізняється високою міцністю та маневреністю.



Інформація взята з https://www.army.mod.uk/

Комментарии