БРОНЬОВАНА МОСТОВА ПУСКОВА УСТАНОВКА «ТИТАН»

 


ХАРАКТЕРИСТИКИ:

МАСА:  62500КГ

НОСИТЬ:  МОСТИ ЗАКРИТОГО ПІДТРИМКИ BR-90

МАКСИМАЛЬНА ШВИДКІСТЬ:  59 КМ/год

ДВИГУН: ДИЗЕЛЬНИЙ ДВИГУН PERKINS CV12

ЗБРОЯ:  МІСЦЕ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ ПЕРІНОСНОГО ЛЕГКОГО ПРОТИТАНКОВОГО ЗБРОЇ, ОСНАЩЕНОГО СИСТЕМОГО ЗАХИСТУ ВІД ЗМП.


«Титан» — це броньована інженерна машина, призначена для того, щоб війська та транспортні засоби могли долати провалля до 60 метрів, прокладаючи кілька мостів, що підтримують. Разом з Trojan він дає загальний парк важкої бронетехніки на базі Challenger 2 Main Battle Tank.


«Титан» може нести та укладати поточну лінійку мостів безпосередньої підтримки, що знаходяться в експлуатації, забезпечуючи наземним маневреним формуванням покращені можливості та надаючи їм більшої гнучкості.


Покращена видимість досягається за рахунок включення систем прямого та непрямого огляду, включаючи слабке освітлення, посилення зображення та тепловізійні можливості. Інтер'єр і, певною мірою, зовнішній вигляд машин

були спроектовані довкола робочих місць екіпажу.


Титан має гнучкість для підтримки широкого спектру операцій, включаючи гуманітарні місії.

Існують дві основні системи охоплення. Система з довгими прольотами дозволяє подовжити проліт з 32 метрів до 44 метрів з використанням ABLE, а двопрогонова система дозволяє побудувати 2 комплекти мостів по 32 метри за допомогою ABLE та закріпити їх посередині за допомогою опор або плавучих понтонів, що перетинають проміжок до 60 метрів.


BR90 постачається компанією BAE Systems. Майбутнє BR90 вирішується проектом TYRO.



Інформація взята з https://www.army.mod.uk/

Комментарии