Gewehr G27 / Гвинтівка G27





ХАРАКТЕРИСТИКИ:

МАСА

4,6 кг

ПОСЛІДОВНІСТЬ КАДРІВ

600 пострілів/хв

ДОВЖИНА ТРУБКИ

16 дюймів

СФЕРА

4-кратне збільшення

КАЛІБР

7,62 мм х 51

ДИСТАНЦІЯ БОЮ

не більше 600 м

МАГАЗИН

20 патронів




Гвинтівка G27 – штурмова гвинтівка з оптичним прицілом.
Гвинтівка G27 – важка, повністю автоматична штурмова гвинтівка. Доповнює озброєння піхотної групи. Оснащений оптичним прицілом з чотирикратним збільшенням і прицілом коліматора, він як і раніше може бути ефективний за межами дальності стрільби з гвинтівки G36 в 500 метрів завдяки більшому калібру.

Для ближнього та далекого бою.
Гвинтівка G27 – пістолет, призначений для використання на відкритій місцевості. Він використовується піхотою з високою щільністю вогню в ближньому бою або як точна і потужна одиночна вогнепальна зброя в дальньому бою.

Верхня частина ствольної коробки, нижня частина ствольної коробки та цівка виконані з алюмінієвого сплаву. Висувний приклад та рукоятки виготовлені з композитних матеріалів.

G27 з оптичним прицілом і регульованими по висоті сошками поєднує ближній і дальній бій. Має переваги снайперської та штурмової гвинтівки та доповнює озброєння піхотної групи як важка повністю автоматична гвинтівка. Верхня частина корпусу, нижній корпус та висувний приклад G27 виготовлені з композитних матеріалів. Цівка виконана з легкого сплаву. Гвинтівка G27 оснащена оптичним прицілом із чотирикратним збільшенням та коліматорним прицілом. Це дозволяє автомату бути ефективним на відстані до 600 метрів за рахунок більшого калібру. G27 – пістолет, призначений для використання на відкритій місцевості. Його оптимально використовувати при високій щільності вогню в ближньому бою або як точна, потужна одиночна зброя в далекому бою.






Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/

Комментарии

Отправить комментарий