Die Pistole P8 / Пістолет Р8.






ХАРАКТЕРИСТИКИ:

МАСА

750 грам

ДОВЖИНА ТРУБКИ

4,25 дюйма

ДОВЖИНА РУКАВА

1,9 см

ПОЧАТКОВА ШВИДКІСТЬ

360 м/с

МАГАЗИН

15 набоїв

КАЛІБР

9мм

ДАЛЬНІСТЬ СТРІЛЬБИ

макс 50 м





Пістолет Р8 – зброя для ближнього бою.
P8 – напівавтоматичний пістолет. Він використовується багатьма підрозділами Бундесверу та підходить для ведення прицільного одиночного вогню. Солдати часто носять P8 як додаткову зброю для захисту ближньої дистанції. Ця зброя переважно використовується у ближньому бою.

15 патронів у магазині.
P8 являє собою самозарядний пістолет із затворною системою із замиканням та буферизацією. Рукоятка та магазин виготовлені з високоякісних композитних матеріалів. У магазин міститься 15 набоїв.

Утримувачем магазину можна керувати з обох боків. Розширена спускова скоба запобігає ненавмисному звільненню клямки магазину. P8 розбирається на основні вузли для очищення та обслуговування без інструментів.

Кожен солдат Бундесверу вчиться поводитися з цією зброєю. Напівавтоматичний самозарядний пістолет Р8 використовується для самооборони у ближньому бою. Штатний пістолет Бундесвера призначений для ведення прицільної одиночної стрілянини. Напівавтоматичний самозарядний пістолет подвійної дії Р8 калібру 9 х 19 міліметрів використовується для самооборони у ближньому бою. Зброя підходить для ліворуких та праворуких стрільців. P8 використовується, в тому числі, як допоміжне озброєння у кулеметників і снайперів, а також використовується керівництвом та медичним персоналом для самооборони. P8 є керованим віддачею затвор з жорстким замиканням, заснований на поліпшеній системі замикання Browning. Подача патронів, заряджання та замикання здійснюється зусиллям зворотної пружини. Пістолет Р8 стріляє 9 патронами калібру 19 мм.




Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/

Комментарии