Die Panzerfaust 3 / Панцерфауст 3





ХАРАКТЕРИСТИКИ:

КАЛІБР

110мм

ДИСТАНЦІЯ БОЮ

максимум 400 м

БРОНЕПРОБИВАНІСТЬ PANZERFAUST

700 мм броньована сталь

ПРОБИВНА ЗДАТНІСТЬ

залізобетон 240 мм

ВАГА (ЗАЛЕЖНО ВІД ПАТРОНІВ)

близько 13 кг





Панцерфауст чи Бункерфауст? – Боєприпаси мають значення.

Panzerfaust 3 – ручна зброя для протитанкової оборони. Для них існують різні види патронів із різним ефектом. Як базука використовується з кумулятивними боєприпасами переважно проти броньованих цілей. Заряджений іншими боєприпасами, він стає бункерним кулаком, що бореться з цілями за укриттями та в бункерах. В обох варіантах зі зброї можна вести вогонь із закритих приміщень або з транспортних засобів.

Дальність бою до 400 метрів.

Він має низьку віддачу і може керуватись одним солдатом. Щоб вистрілити, він кладе пістолет на праве плече. Panzerfaust 3 може використовуватися для боротьби зі стоячими цілями на відстані до 400 метрів і цілями, що рухаються, на відстані до 300 метрів.

Перевірено на міжнародному рівні.

Panzerfaust 3 використовується в багатьох областях Бундесверу. Він був представлений у 1992 році. Його розробка стала необхідною для того, щоб у майбутньому війська могли боротися з бойовими машинами, які оснащені новітніми технологіями бронезахисту, такими як реактивна броня. Збройні сили Нідерландів та Швейцарії також використовують Panzerfaust 3.

З Panzerfaust 3 один солдат може знищити основний бойовий танк супротивника на відстані до 400 метрів. Це стало можливим завдяки тандемному кумулятивному заряду у бойовій частині Panzerfaust 3.




Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/

Комментарии

Отправить комментарий