Die Mehrzweckflinte 1 / Багатоцільовий дробовик 1






ХАРАКТЕРИСТИКИ:

МАСА

3 кг

ДОВЖИНА ТРУБКИ

385мм

ПОВНА ДОВЖИНА

870 мм

КАЛІБР

12/70

ПАТРОНИ

4

ВИРОБНИК

Ремінгтон / Remington






Універсальний дробовик 1 – особливий вид ключа.
Багатоцільова рушниця MZF1 є помповою рушницею, також відома як помпова рушниця або дробовик. У Бундесвері MZF1 використовується виключно спеціалізованими підрозділами для відчинення замкнених дверей.

Щоб стріляти у відчинені двері та вікна, постріл провадиться при включеній зброї. І тому використовуються спеціальні боєприпаси. Так як для використання як знаряддя важлива якомога коротша габаритна довжина, приклад можна при бажанні замінити на укорочену пістолетну рукоятку.

Стріляють спеціалізованими патронами для дробовика калібру 12 калібру. В основному використовуються два типи боєприпасів, ENTRY I та ENTRY II. Обидва типи містять цинкові гранули, що викидаються при тиску понад 1000 бар. Боєприпас практично неефективний проти віддалених об'єктів, а також проти сил супротивника. Особливістю зброї і те, що MZF1, на відміну більшості інших пістолетів, представлених Бундесвером, необхідно заряджати вручну. Це означає, що кожен патрон повинен вставлятись у трубчастий магазин окремо. Трубчастий магазин MZF1 вміщує максимум чотири патрони.




Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/

Комментарии