Das Wirkmittel 90 / Агент 90





ХАРАКТЕРИСТИКИ:


КАЛІБР

90мм

ДАЛІСТЬ СТРІЛЬБИ

не більше 1200 м

МАСА

11 кг

ДОВЖИНА

100 см

ПОЧАТКОВА ШВИДКІСТЬ

200м/с

ЗОВНІШНИЙ ДІАМЕТР ТРУБИ

17,7 см

ВАГА ЗАРЯДУ

3 кг




Безліч цілей для зброї 90.
Активний агент 90, здатний вести нічний бій, застосовується для боротьби з легкими, так і з напівзахищеними цілями, такими як легкоброньована техніка або польові зміцнення. Стрілець може запрограмувати зброю таким чином, щоб патрон вибухав при попаданні в ціль або після її пробиття із затримкою.

Активна речовина 90 також може бути використана для освітлення поля бою у видимому та інфрачервоному діапазонах і засліплення противника за допомогою димових патронів.

Одна система озброєння – різні боєприпаси.
Стрілки доступні різні типи боєприпасів. До них відносяться снаряди для ураження цілей у укриттях і за ними з дальністю до 1200 метрів (фугасні снаряди в режимі Air Blast Point) та димові снаряди, що позбавляють супротивника прямої видимості.

Однак з новою системою озброєння також можуть використовуватися різні сигнальні набої для освітлення поля бою, що охоплюють видимий світловий спектр та інфрачервоний діапазон, а також тренувальні набої для навчальних та бойових стрільб. Англійською мовою ефективний засіб 90 називається Long Range Multi Purpose (LRMP) Warhead.

З майже 100-відсотковою точністю Wirkmittel 90 може вражати цілі на відстані до 1200 метрів — нова система озброєння ефективна проти легкоброньованої техніки, укріплених позицій та цілей за укриттями.





Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/

Комментарии

Отправить комментарий