Das Granatabschussgerät 40 mm / Гранатомет 40 мм





ХАРАКТЕРИСТИКИ:

пОСЛІДОВНІСТЬ КАДРІВ

одиночний постріл

ДОВЖИНА

32,6 см

ДОВЖИНА ТРУБКИ

28 см

ПОЧАТКОВА ШВИДКІСТЬ КУЛІ

75м/с


КАЛІБР

40мм

ДАЛЬНІСТЬ СТРІЛЬБИ

не більше 350 м

МАСА

1,5 кг





40-мм гранатомет – вогнева міць штурмової гвинтівки.

40-мм гранатомет встановлюється як додаткова зброя під гвинтівку G36. Він має власний козирок. Стовбур гранатомета відкидається убік, що дозволяє заряджати гранатомети окремо.

Стріляють тими самими патронами, як і з 40-мм гранатомета.

За точковими та майданними цілями.

40-мм гранатомет встановлюється на G36 замість цівки. Зброя дозволяє боротися з неброньованими або легкоброньованими точковими та майданними цілями на відстані до 350 метрів.

Додатковий модуль лазерного випромінювання.
З встановленим пристроєм, що стріляє, середня точка попадання гвинтівки G36 змінюється приблизно на 10 сантиметрів вниз на відстані 100 метрів при стрільбі патронами калібру 5,56 мм. Пускова установка складається з корпусу з кришкою труби та рукояткою, труби, складного прицілу з тримачем та адаптером для опціонального лазерного світлового модуля або планки прицілу, а також кріпильного матеріалу для G36.

Стовбур 40-мм гранатомета відкидається, щоб солдатів міг заряджати гранати окремо. 40 мм гранатомет має сходовий приціл, який солдат використовує для наведення на об'єкт. З 40-мм гранатомета бійці також атакують легкоброньовані точкові та майданні цілі. Солдати стріляють тими самими гранатами, що з гранатомета.





Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/


Комментарии