Das Gewehr G82 / Гвинтівка G82






ХАРАКТЕРИСТИКИ:


ДОВЖИНА ТРУБКИ

73,8 см

МАСА

12,9 кг

ШВИДКІСТЬ КУЛІ

853 м/с

КАЛІБР

12,7 мм

ДАЛІСТЬ СТРІЛЬБИ

не більше 1800 м

МАГАЗИН

9 набоїв





Гвинтівка G82 – точна та потужна.
Гвинтівка G82 – далекобійна напівавтоматична снайперська гвинтівка. Снайпери використовують його для боротьби з технічними чи добре захищеними цілями, такими як легкоброньована техніка чи стрілки супротивника на розвинених позиціях.

Через великий радіус дії гвинтівка G82 завжди використовується там, де інші пістолети досягають межі своїх можливостей.

Гвинтівка G82 оснащена сошками, оптичним прицілом, ручкою для швидкої перестановки зброї та ременем для перенесення. Приціл має збільшення від 6x до 24x.

Оптимізація зброї.
У неробочому стані зброя зберігається у частково розібраному стані у герметичному та водонепроникному транспортно-складському контейнері. Солдати можуть оптимізувати використання зброї за допомогою підтримуючої підставки для рук, підщільної опори, що складається з трьох частин, та гумового килимка для сошок.

G82 використовується проти технічних або добре захищених цілей, таких як легкоброньована техніка або сили противника на добре розвинених позиціях. G82 - далекобійна гвинтівка під патрон 12,7 на 99 міліметрів. Напівавтоматична система із вільним затвором дозволяє вражати цілі на відстані до 1800 метрів поодиноким вогнем. Через великий радіус дії G82 завжди використовується там, де гвинтівка G36 і снайперська гвинтівка G22 досягають межі своїх можливостей. Гвинтівкою G82 управляють двоє людей - снайпер і спостерігач.





Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/




Комментарии

Отправить комментарий