Das Gewehr G36 / Гвинтівка G36





ХАРАКТЕРИСТИКИ:

ПОСЛІДОВНІСТЬ КАДРІВ

750 пострілів/хв

ДОВЖИНА ТРУБКИ

480мм

МАСА

3,6 кг

Барабанний магазин

100 набоїв

КАЛІБР

5,56 мм х 45

ДИСТАНЦІЯ БОЮ

макс. 500 м

МАГАЗИН

30 набоїв





Гвинтівка G36 – повністю автоматична штурмова гвинтівка.
G36 - стандартна гвинтівка бундесверу. Кожен солдат навчається стріляти та бити разом з ним. Гвинтівка G36 є автоматичною зброєю: після того, як був зроблений перший постріл чергою, зброя автоматично перезаряджає наступний патрон, використовуючи тиск газів, що створюється згорянням метального заряду. Теоретично це може відбуватися 750 разів на хвилину.

Для правих та лівих стрільців.

Гвинтівка G36 може використовуватися як стрілками-лівшами, так і стрілками-правшами. Має оптичний приціл із трикратним збільшенням та коліматорний приціл у вигляді червоної точки. Стрілець може використовувати цю спеціальну оптику для одночасного фокусування на цілі та підсвіченій точці.

Складаний плечовий приклад.
За винятком ствола та казенної частини всі деталі пістолета виконані із пластику. Штурмова гвинтівка G36 є автоматичною гвинтівкою з поворотним затвором, здатною вести вогонь одиночними і чергами. Його плечовий упор можна скласти, наприклад, у домашньому бою.

Гвинтівка G36 є стандартною штурмовою гвинтівкою Бундесвера. Гвинтівка G36 без обмежень може використовуватися як шульгами, так і правшами. Гвинтівка G36 використовується, у тому числі, у всіх родах військ. Гвинтівка G36 має оптичний приціл із трикратним збільшенням та коліматорний приціл (червона точка).






Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/

Комментарии