Das Gewehr G29 / Гвинтівка G29






ХАРАКТЕРИСТИКИ:

ДОВЖИНА ТРУБКИ

685мм

МАСА

7,9 кг

ЗАГАЛЬНА ШИРИНА

75мм

ЗАГАЛЬНА ВИСОТА БЕЗ ОПТИКИ

197мм

КАЛІБР

8,6 мм

МАГАЗИН

10 патронів

ДАЛІСТЬ СТРІЛЬБИ

не більше 1500 м





Гвинтівка G29 – зброя снайпера.
Гвинтівка G29 – снайперська гвинтівка середньої дальності. Доповнює арсенал снайперів армійського спецназу.

Гвинтівка G29 оснащена оптичним прицілом з прицілом коліматора для швидкого виявлення цілей. У порівнянні з G22 гвинтівка G29 забезпечує більш стабільну траєкторію та більш високу енергію кулі за рахунок більшого калібру. Це робить його особливо придатним для бойових дій в екстремальних погодних умовах, наприклад, у горах, узбережжі або в морі.

Оптичний приціл із збільшенням від 5 до 25 разів забезпечує максимальну дистанцію бою 1500 метрів.

Точність завдяки лазеру.
Сошки, які можна скласти у зброю, і регульований плечовий упор із щокою та заземлюючим шипом забезпечують точність. Лазерний далекомір з вбудованим цілеуказателем, цілеуказателем та балістичним калькулятором також входить до комплекту приладдя гвинтівки G29. Стовбур холоднокованої зброї має шість нарізів. Магазин вміщує десять набоїв калібру 8,6 х 70 міліметрів.

G29 - снайперська гвинтівка середньої дальності. Він забезпечує дальність стрілянини 1500 метрів. Вона особливо підходить для ведення бою в екстремальних погодних умовах, наприклад у горах, на узбережжі або в морі. Порівняно з попередньою моделлю G22 гвинтівка G29 забезпечує більш стабільну траєкторію та більш високу енергію кулі завдяки більшому калібру. Пристрій для точного прицілювання також є частиною аксесуарів гвинтівки G29.





Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/

Комментарии