Das Gewehr G28 / Гвинтівка G28





ХАРАКТЕРИСТИКИ:

ДОВЖИНА ТРУБКИ

42,1 см

ВАГА З ПОВНИМ МАГАЗИНОМ

7,7 кг

РОЗШИРЕННЯ

від 3 до 20 разів

ОПТИМАЛЬНА ДИСТАНЦІЯ БОЮ

600 метрів

КАЛІБР

7,62 мм

ДАЛІСТЬ СТРІЛЬБИ

не більше 800 м

МАГАЗИН

10/20 патронів





Гвинтівка G28 заповнює пропуск.
Напівавтоматична самозарядна гвинтівка G28 доповнює озброєння піхотної групи. Оснащений оптичним прицілом зі збільшенням від 3x до 20x він охоплює діапазон від штурмової гвинтівки до снайперської гвинтівки.

Проти небезпечних осіб
G28 використовується піхотою проти таких цілей, як ворожі снайпери та особливо небезпечні люди. За допомогою гвинтівки G28 можна боротися з технічними цілями, такими як оптика систем озброєння на бойових машинах.

Також можна використовувати у ближньому бою.
Для ближнього бою — до 100 метрів — стрілок може використовувати приціл коліматора, який кріпиться на оптичному прицілі. Магазини пістолета, які можна використовувати обома руками, вміщують до 20 набоїв калібру 7,62 х 51 мм.

Гвинтівка підходить і для нічного бою. Підборіддя та плечовий упор регулюються по довжині та висоті. Аксесуари також включають регульовані висотою сошки.

G28 використовується проти таких цілей, як ворожі снайпери та особливо небезпечні люди. За допомогою G28 можна боротися з технічними цілями, такими як оптика систем озброєння на бойових машинах. G28 оснащений оптичним прицілом зі збільшенням від 3-х до 20-х і регульованими по висоті сошками. Магазини дворучного пістолета вміщують до 20 патронів калібру 7,62 х51 мм.





Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/


Комментарии