Die Panzerhaubitze 2000 / Панцерхаубитце 2000

 




Характеристики:


ДОВЖИНА


11,70 м


ВИСОТА


3,46 м


ШИРИНА


3,56 м


БОЙОВА ВАГА


57т


МАКСИМАЛЬНА ШВИДКІСТЬ


60 км/год


ПОТУЖНІСТЬ ДВИГУНА


1000 л.с.


ДИСТАНЦІЯ БОЮ


максимум 40 км


КАЛІБР


155мм





Бойове навантаження Panzerhaubitze 2000 складає 60 снарядів. За необхідності розрахунок гаубиці може оборонятися безпосередньо, тобто. прямим наведенням. У Panzerhaubitze 2000 екіпаж захищений від вогню стрілецької зброї та осколкової дії артилерійських снарядів супротивника. ABC пропонує додатковий захистАтомний, Біологічний, Хімічний-Захисна система вентиляції.Танкова гаубиця має близько 1000 літрів палива. Це дає йому запас ходу близько 420 кілометрів. У бою зазвичай використовуються артилерійські взводи. Гарматний взвод складається з чотирьох знарядь.


Сучасна артилерійська зброя.


Panzerhaubitze 2000 - знаряддя артилерійського взводу. Це 155-мм гарматна система, встановлена ​​на гусеничній бронемашині для вогневої підтримки із закритих позицій.


Діапазон та точність


З введеними стандартними боєприпасами гаубиця досягає дальності стрілянини 30 кілометрів, з боєприпасами підвищеної дальності можлива навіть 40 кілометрів. Розрахунок зброї може зробити до шести снарядів таким чином, щоб вони вразили ціль одночасно. Panzerhaubitze 2000 зазвичай керується екіпажем з п'яти осіб, а автоматична подача боєприпасів можлива навіть за участю трьох солдатів.

Panzerhaubitze 2000 - одна з найсучасніших артилерійських знарядь у світі. Їхня сила полягає в їхній точності та великій дистанції бою. Panzerhaubitze 2000 стріляє боєприпасами з автоматичним підривником. Це означає, що вибух гранати можна регулювати: снаряди можуть діяти лише при ударі або вже над певною метою.


Варіанти


Самохідна гаубиця 2000А1


Panzerhaubitze 2000A2, модернізована версія із системою охолодження метального заряду в вежі та системою охолодження генератора в корпусі


Автомобіль для автошколи Panzerhaubitze 2000 із кабіною для автошколи замість вежі та копією труби.



Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/


Комментарии

  1. Да 50 тонн смертоносного железа

    ОтветитьУдалить
  2. А правда, что такие уже задействованы на Украине в войне?

    ОтветитьУдалить
  3. таки в україну і по більше

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий