Der Wiesel 2 Sanitätstrupp / Медичний загін «Ласка 2»

 




ХАРАКТЕРИСТИКИ:


ЕКІПАЖ


3 солдати


ТРАНСПОРТНИЙ ПРОСТІР


1 лежачий та 2 сидячих поранених


ДВИГУН


4-циліндровий дизельний двигун


ПОТУЖНІСТЬ ДВИГУНА


81 кВт (110 к.с.Кінські сили)


Зміщення


1896 куб.см


МАКСИМАЛЬНА ШВИДКІСТЬ


50 км/год


ДОВЖИНА


4,315 м


ШИРИНА


1,87 м


ВИСОТА


1,79 м


СПОРЯДЖЕНА МАСА


3, 861т




Wiesel 2 SanTrp – рятувальник на ланцюгах.

Wiesel 2 – легкоброньована командирсько-транспортна машина. У порівнянні з Wiesel 1 він має збільшену вантажопідйомність та більше місця. Wiesel 2 використовується в різних специфікаціях, наприклад, в медичному загоні Wiesel 2. Він може перевозитися на середньому транспортному гелікоптері CH-53 і тому особливо підходить як універсальний транспортний засіб для повітрянодесантних військ. Завдяки гусеничному ходу Wiesel 2 може долати важкопрохідну місцевість, і його важко виявити через його невеликий розмір.


одача під броньовим захистом

Медична служба використовує автомобіль як Wiesel 2 у поєднанні з медичною бригадою (SanTrp). У цьому варіанті Wiesel 2 може вмістити максимум одного лежачого та двох сидячих поранених. Ви можете отримати медичну допомогу в автомобілі та бути доставленим до найближчого медичного закладу. Екіпаж санітарного загону «Візель-2» складається з двох фельдшерів (один із яких є командиром) та фельдшера, який також є водієм. (У цивільному житті фельдшера можна порівняти з фельдшером.) Маючи на борту вбудоване медичне обладнання, можна контролювати життєво важливі функції пацієнта протягом усього транспортування.


Броньована машина швидкої допомоги Wiesel 2 SanTrp розвиває швидкість до 50 км/год. Wiesel 2 SanTrp може перевозити одного лежачого та двох сидячих поранених.




Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/

Комментарии