Der Transportpanzer Fuchs / Бронетранспортер Fuchs

 




ХАРАКТЕРИСТИКИ:


МАКСИМАЛЬНА ШВИДКІСТЬ


105 км/год


КОРИСНЕ НАВАНТАЖЕННЯ



ЗБРОЇ


за бажанням


БОЙОВА МАСА


до 23,5 тонн


АЛЬПІНІСТСЬКА ЗДАТНІСТЬ


0,6 м


ПОВОРОТНЕ КОЛО


16,9 м


ЗДАТНІСТЬ ПОДОЛЮВАТИ РВИ


1 м


ЕКІПАЖ


10 чол


ВОЖДЕННЯ ДІАПАЗОН


800 кілометрів


ПОТУЖНІСТЬ ДВИГУНА


320 к.с.





Лисиця: від транспортера до універсала

Транспортний танк Fuchs - це всюдихідна броньована колісна машина, що спочатку проектувалась виключно як транспортний танк.


Захист від стрілецької зброї та уламків.

Самонесучий корпус із броньованого сталевого листа захищає від вогню стрілецької зброї та уламків. Панелі із броньованого скла забезпечують захищений огляд спереду та з боків. Частина флоту має додатковий захист від мін та мін-пасток.


Плавучий танк.

Бронетранспортер Fuchs має ABC (Атомний, Біологічний, Хімічний) Захисна система вентиляції та плавучість у деяких варіантах. Лисиця використовується в багатьох версіях. Армія використовує його, наприклад, як групову машину для розвідувальних військ чи як носій комплектів озброєння інженерних військ. У медичній службі лисиця пропонує Мобільний медичний загін (БАТ) захист та рухливість. Організаційний напрямок кібер-інформаційний простір (кібер-інформаційний простір) броньована транспортна машина Fuchs служить транспортним засобом для засобів радіоелектронної боротьби. А в Базі ВС (СКБ) (Силова база) це лисиця як ABC (Атомний, Біологічний, Хімічний) Розгорнуті розвідувальні танки.


Бронетранспортер Fuchs є універсальним засобом сухопутних військ Німеччини. В експлуатації перебуває близько 40 варіантів повнопривідного автомобіля. Повністю позашляховий і 320 к.с.Кінські силисильний, він зарекомендував себе у закордонних місіях, таких як у Сомалі та Афганістані. Завдяки додатковому бронюванню БТР Fuchs у варіанті Mobile Doctor Squad (BAT) (Мобільний медичний загін) екіпаж із трьох осіб може з медичної точки зору евакуювати поранених та тяжко поранених з високим ступенем безпеки. Бронетранспортер Fuchs використовується медичною службою Бундесверу в загоні мобільних лікарів (BAT) (Мобільний медичний загін) використовував. За наявності медичного обладнання в автомобілі лежачому пацієнту може бути надано інтенсивну медичну допомогу. Броньована розвідувальна машина відмінно підходить для бездоріжжя та безпечно доставляє розвідувальну групу з чотирьох осіб до місця події. Бойовий модуль також може працювати під повним захистом. Броньована розвідувальна машина Fuchs може використовувати своє сучасне інтегроване виявлення для швидкого і всебічного виявлення бойових агентів A/C в повітрі і на землі.





Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/

Комментарии