Der Störpanzer Hummel / Танк Хуммель

 



ХАРАКТЕРИСТИКИ:


ПОТУЖНІСТЬ ДВИГУНА


235 кВт (320 к.с.)


СИЛОВА УСТАНОВКА


Дизель, 6-ступінчаста коробка передач, 8 циліндрів


ПЕРЕМІЩЕННЯ


12,7 л


СПОЖИВАННЯ


Дорога 45л/100км

Позашляховик 100 л/100 км


ЗМІСТ БАКА


390 л


МАСА


порожній 16 т


Комплект перетворення


ПЛОЩА (6X6) І БРОНЯ…


Швидкість


105 км/год


Озброєння


КУЛЕМЕТ 3 (MG3)





Störpanzer Hummel запобігає атакам.

Störpanzer Hummel – варіант бронетранспортера Fuchs. Hummel – це високомобільна та потужна система радіоелектронної протидії в діапазоні ультрависоких частот VHF/UHFUltra High Frequency. За допомогою свого передавача може глушити ворожі сигнали у всьому діапазоні відповідного електромагнітного спектру. Ваш глушник працює в багатоканальному режимі та використовується для передачі голосу та даних. Екіпаж Störpanzer Hummel може, наприклад, порушити радіозв'язок супротивника. Усередині машини солдати захищені від ворожого вогню.


Бронетранспортер Fuchs є універсальним засобом німецьких сухопутних військ. В експлуатації перебуває близько 40 варіантів повнопривідного автомобіля. Цілком всюдихідний і потужністю 320 к.с., він добре зарекомендував себе в закордонних операціях, таких як Сомалі та Афганістан.


Простота управління: танк Hummel керується як легковий автомобіль. Hummel із глушником EK 33 використовується для придушення голосового та інформаційного радіотрафіку. У відповідальні моменти бою екіпаж не дає супротивникові вийти на зв'язок по радіо. Завдяки своїй позашляховій спроможності Störpanzer Hummel також може в'їжджати в пересічену місцевість та ховатися там, добре замаскувавшись. Системою можна повністю керувати із Störpanzer. Екіпаж захищений від вогню супротивника





Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/

Комментарии