Der Intensivtransportwagen der Bundeswehr / Транспортна машина інтенсивної терапії бундесверу

 




ХАРАКТЕРИСТИКИ:


ПРОПУСКНА СПРОМОЖНІСТЬ


2 лежачі пацієнти


ЕКІПАЖ


3-6 солдатів, у тому числі 1 фельдшер, 1 фельдшер/фельдшер, 1 лікар-фахівець і, при необхідності, інший спеціалізований персонал


ДВИГУН


6-циліндровий дизельний двигун


ПОТУЖНІСТЬ ДВИГУНА


185 кВт (251 л.с.Кінські сили)


Зміщення


6700 куб.см


ШВИДКІСТЬ


110 км/год


ДОВЖИНА


7,55 м


ШИРИНА


2,55 м


ВИСОТА


3,20 м


Допустима загальна вага


12Т





ITW – пересувне відділення інтенсивної терапії.

Транспортні засоби інтенсивної терапії Бундесверу (ITW) використовуються у лікарнях медичної служби Бундесверу. Там вони використовуються для перевезення пацієнтів, які потребують інтенсивної медичної допомоги під час транспортування.


ITW використовуються, наприклад, для переміщення пацієнтів між відділеннями інтенсивної терапії. Це необхідно, наприклад, коли необхідно доставити до спеціальної клініки інфікованого хворого або потерпілого із сильними опіками. Транспортні засоби інтенсивної терапії використовуються як рятувальні транспортні засоби тільки у виняткових випадках.


Технології життєзабезпечення на борту.

У салоні реанімаційного транспортного засобу знаходиться те саме медичне обладнання, що й у реанімаційному відділенні лікарні. Завдяки апаратам штучної вентиляції легень, дефібрилятору, ультразвуковому апарату та багато іншого турбота про пацієнта зберігається на час транспортування. Пристрої також можуть працювати з батареями, що перезаряджаються, в аварійній ситуації.


Через спеціальне обладнання транспортні засоби інтенсивної терапії часто більші, ніж звичайні машини швидкої допомоги. Це також дає екіпажу більше місця усередині для догляду за пацієнтом. Вона також може постійно контролювати частоту серцевих скорочень та насичення киснем через монітор. Апарат штучного кровообігу можна перевозити та використовувати в автомобілі.


Апарат штучного кровообігу можна перевозити та використовувати у реанімаційному транспортному засобі. Завантаження та вивантаження пацієнтів із реанімаційного транспортного засобу здійснюється за допомогою підйомної платформи. Екіпаж реанімаційної транспортної машини складається з трьох-шести солдатів з медичною освітою, залежно від клінічної картини хворого. В ІВТ можна перевозити двох пацієнтів. У цьому випадку інтенсивна медична допомога не може бути гарантована через наявне місце. Лікарняне ліжко може бути прикріплене до реанімаційного транспортного засобу медичної служби. Для безпеки пацієнта до ліжка прикріплено ремені. Транспортна машина інтенсивної терапії є однією з машин рятувальних служб у лікарнях Бундесверу. Усі задіяні у цивільній рятувальній службі.





Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/

Комментарии