Das Feuerwehr-Geräterüstfahrzeug / Автомобіль підтримки обладнання пожежної охорони

 




ХАРАКТЕРИСТИКИ:


ДОВЖИНА


8,3 м


ШИРИНА


2,5 м


ВИСОТА


3,6 м


МАСА


17,5т


ВОДИТИ МАШИНУ


Повний привід (4x4)


МАКСИМАЛЬНА ШВИДКІСТЬ


90 км/год


Генератор енергії


23КВА ПРИ 400В


Рятувальний пристрій


РОЗВИГАЮЧЕ ЗУСИЛЕННЯ ДО 230 КН,

ТИСК ДО 700 БАР


Двигун


6-ЦИЛІНДРОВИЙ ДИЗЕЛЬ, 290 Л.С.





Мультитул на колесах: пожежна машина-будівельна машина.

Відповідно до німецького галузевого стандарту (DIN Німецький інститут стандартизації) 14555-3 не є самостійними агрегатами, а зазвичай використовуються разом як мінімум з однією пожежною машиною, яка возить воду. Рятувальні машини завантажені протипожежною технікою та мають у своєму арсеналі легку щоглу, буксирувальний пристрій та генератор. Транспортні засоби пожежного обладнання насамперед призначені для надання технічної допомоги та інших допоміжних операцій, у тому числі під час аварії з небезпечними вантажами. Таким чином, вони є «універсальним інструментом» для служб екстреної допомоги.


Повний привід для перетнутої місцевості.

Шасі від MAN з дизельним двигуном робочим об'ємом майже 6,9 л та потужністю 290 л.с. служить основою для автомобілів забезпечення обладнання пожежної охорони. кінських сил виконує. Повний привід можна увімкнути для пересіченої місцевості або слизьких доріг. Це дозволяє досягти можливості долати підйоми до 60 відсотків. Оскільки автомобіль розрахований на максимальне завантаження обладнання, кабіна водія розрахована лише на трьох осіб.


«Ящик для інструментів, що катається».

Для оптимального доступу до численних інструментів та обладнання в конструкції висувної «інструментальної скриньки» передбачено чотири окремі відсіки для обладнання праворуч та ліворуч, а також один ззаду. На даху є два ящики для додаткового вантажу. На додаток до обладнання для технічної допомоги, на борту також є матеріали для запобігання пошкодженню нафтою. Для порятунку людей із транспортних засобів можна використовувати різні гідравлічні розпірні, ріжучі та підйомні інструменти, плазмовий різак та зварювальний апарат. Устаткування, стаціонарно встановлене на машині забезпечення пожежної техніки, включає тросову лебідку з тяговим зусиллям 50 кН та електрогенератор потужністю 23 кВ-ампер.


Аварійно-рятувальний автомобіль пожежної техніки має на борту все потрібне для рятувальної операції. Кожна частина має своє місце у пожежній машині Бундесверу. Аварійно-рятувальний автомобіль укомплектований обладнанням для надання технічної допомоги та інших допоміжних операцій, аж до операцій із небезпечними вантажами.




Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/


Також допомагає Das Hubrettungsfahrzeug Marine  / Рятувальна повітряна машина морської піхоти

Комментарии