Das ESK Mungo / ESC Мунго

 




ХАРАКТЕРИСТИКИ:


ШВИДКІСТЬ


90 км/год


КОРИСНЕ НАВАНТАЖЕННЯ


1,68 т


ЗБРОЯ


ні


БОЙОВА МАСА


5,25 т


ДОВЖИНА


4,47 м


ШИРИНА


1,95 м


ВИСОТА


2,44 м


ПОТУЖНІСТЬ ДВИГУНА


105 л.с.


ВОЖДІННЯ ДІАПАЗОН


450 км


ЕКІПАЖ


максимум 10 солдат




Мобільність та захист для спецпідрозділів.

ESK Mungo - повнопривідна, броньована та транспортована вертольотом колісна машина, що використовується спецназом та десантниками. Він оснащений броньованою кабіною та броньованим круговим склінням. Оскільки машина швидкої допомоги спецназу (ЕСК), яка може використовуватися повсюдно, відкрита зверху, солдати можуть працювати з неї ручною зброєю.


Його броня захищає екіпаж від ручних гранат, протипіхотних мін та вогню прямим наведенням. ESK Mungo пропонує можливість захищеного перевезення цілої групи десантників із обладнанням. Його можна завантажувати із повітря середнім транспортним вертольотом CH-53G.


Варіанти:

Аварійна машина Спецназа (ESK) Mungo 1 особистий/матеріальний транспорт - сидіння та місце для зберігання спорядження 10 солдатів, включаючи водіїв

Захищений автомобіль аварійного десанту Mungo 1 пусковий десант LUNA (Бортовий безпілотний апарат ближньої розвідки (24 В)) - обладнаний для перевезення двох контейнерів для зберігання дронів LUNA (Бортовий безпілотний апарат ближньої розвідки)

Аварійний автомобіль захищений транспортним загоном Mungo 1 LUNA (Бортовий безпілотний апарат ближньої розвідки) — Тягач для причепа, на якому встановлена ​​стартова катапульта для LUNA (Бортовий безпілотний апарат ближньої розвідки)

Аварійний автомобіль захищений наземним пунктом управління Mungo 1 (BKSназемна станція управління) ЛУНА (Бортовий безпілотний апарат ближньої розвідки) - Шасі без кузова-платформи для перевезення БКС на контейнерній основі.


ESK Mungos використовується під час масштабних навчань Trident Juncture 2015 на військовому полігоні Теулада на Сардинії. Автомобіль швидкої медичної допомоги СпН, ЕСК, Мунго надходить до медичної служби у варіанті Мобільного Медичного Загону, БАТ. Мобільний медичний загін, використовується в медичному супроводі ВДВ.




Інформація взята з https://www.bundeswehr.de/

Комментарии