Navy Working Uniform - NWU Type I / Робоча форма військово-морського флоту - NWU Type I

 




Робоча форма військово-морського флоту типу I, відома як «чорниця», була уніформою в стилі утилітарного стилю, виготовленою з нейлонової бавовняної саржової тканини 50/50. Це чотириколірний цифровий малюнок (сірий, сірий, чорний та темно-синій).


NWU Type I більше не було авторизовано наприкінці вересня 2019 року.


По всій тканині були вшиті мініатюрні елементи внутрішньої емблеми прапора ВМФ з буквами USN безпосередньо під нею. Емблема включала якір, трищогловий корабель з квадратним озброєнням та орла.


Емблема була скорочена до «ACE», що означає якір, Конституція США та орел. Вишитий ACE розташовувався на лівій нагрудній кишені власника.


NWU Type I був розроблений для розміщення чоловіків та жінок-моряків, а також для виконання багатофункціональних та географічних вимог до уніформи в морі та на березі в умовах, що не потребують спеціального чи організаційного одягу. NWU Type I призначався для цілорічного носіння та був стандартною робочою уніформою на березі.


Компоненти уніформи включали: сорочку та штани унісекс, восьмикінцеву кепку унісекс, 9-дюймові шкіряні захисні черевики, темно-синю майку та ремінь з бавовняного або нейлонового павутиння. Інші компоненти включали парку GoreTex з відповідним малюнком з чорною флісовою підкладкою, чорну в'язану кепку для годинника і чорний светр.




Інформація взята з https://www.military.com/

Комментарии