Літак C-37A

 



Виробник: Гольфстрім / Gulfstream


Послуги: USAF, USN, USCG

Силова установка: 2 турбовентиляторні двигуни BMW/Rolls Royce BR710A1-10 з високим ступенем двоконтурності

Швидкість: 600 миль на годину

Дальність польоту: 6300 миль Навантаження: 12 пасажирів

Екіпаж: п'ять осіб




C-37A – це військова версія цивільного реактивного літака бізнес-класу Gulfstream V, який переважно використовується для перевезення офіційних осіб уряду та міністерства оборони, а також їхніх співробітників.


Літак оснащений сучасною системою керування польотом із глобальною супутниковою системою позиціонування. C-37A створений на базі висотного міжконтинентального літака Gulfstream V, здатного виконувати крейсерські польоти на висоті від 41000 до 51000 футів. Особливості включають покращений метеорологічний радар, автопілот та ультрасучасний дисплей для пілота. Функції безпеки включають покращені системи огляду, які забезпечують підвищену видимість у будь-яких погодних умовах. Літак також оснащений як комерційним, так і військовим обладнанням зв'язку для забезпечення захищеної та незахищеної передачі голосу та даних.


Літак має представницький салон із розміщенням шести пасажирів та службовий відсік із розміщенням восьми пасажирів. Зона для ручної поклажі об'ємом 226 кубічних футів повністю герметизована та доступна із салону.


Берегова охорона використовує два далекомагістральні літаки Gulfstream V як основний транспортний засіб управління та контролю для поїздок міністра внутрішньої безпеки, коменданта берегової охорони та інших офіційних осіб США. В одиночних польотах C-37A може перевозити 12 пасажирів та екіпаж із чотирьох осіб зі швидкістю 0,80 Маха на крейсерській висоті 51 000 футів, і все це при значній економіці палива.




Інформація взята з https://www.military.com/

Комментарии