Вдосконалені окуляри нічного бачення PSQ-20

 



Удосконалені окуляри нічного бачення AN/PSQ-20 (ENVG) забезпечують розширені можливості за рахунок об'єднання датчиків посилення зображення та довгохвильових інфрачервоних датчиків в єдиний пасивний пристрій, що встановлюється на шолом.


ENVG поєднує візуальну деталізацію в умовах низького освітлення, що забезпечується посиленням зображення, зі здатністю теплового датчика бачити крізь туман, пил і листя, що ускладнює огляд. Ця теплова здатність робить ENVG, на відміну від попередніх приладів нічного бачення, корисним як вдень, так і вночі. ENVG дозволяє солдатам швидко виявляти цілі та вражати їх, оскільки дозволяє використовувати існуючі прицільні ліхтарі, встановлені на гвинтівках.


Декілька інженерних удосконалень ENVG покращують його посадку та функціональність. Наприклад, розміщення акумулятора на задній частині шолома забезпечує кращий баланс і підвищує комфорт і стійкість. Система також варта роботи з існуючими балістичними засобами захисту очей. Крім того, система тепер компактніша і її легше прибрати, коли вона не використовується, що підвищує мобільність солдата.



Інформація взята з https://www.military.com/

Комментарии