Всюдихід Oshkosh MRAP (M-ATV)

 



Виробник: Oshkosh Corporation


Послуги: Морська піхота США, Армія США Екіпаж: 4+1 стрілок


Двигун: 7,2-літровий рядний 6 турбодизель Caterpillar C7


Корисне навантаження: 4000 фунтів


Дальність польоту: 320 миль


Швидкість: 65 миль на годину


Всюдихід Oshkosh MRAP (M-ATV) – це високомобільний тактичний автомобіль середнього розміру з високим ступенем захисту, спеціально розроблений для небезпечних умов. Розроблений на платформі Medium Tactical Vehicle Replacement (MTVR), M-ATV є машиною з протимінним захистом від засідок (MRAP), яка включає незалежну систему підвіски TAK-4, що забезпечує перевірену, надійну і кращу в своєму класі мобільність. Перевірена в боях конфігурація броні забезпечує надійний захист екіпажу при маневруванні M-ATV на виснажливій місцевості.


Кожен варіант Oshkosh M-ATV забезпечує хід коліс, вантажопідйомність, стійкість на бічних схилах, довговічність транспортного засобу, виняткову мобільність та необхідний захист, необхідний для бойової броньованої машини. Він зарекомендував себе в умовах суворої місцевості, довів свою здатність рятувати життя, довів свою здатність виконувати завдання та підтримується Ошкошем протягом усього життєвого циклу.


Розгортання в районах з обмеженою мобільністю, таких як Афганістан, показало, що потрібна легша версія MRAP, що призвело до розробки всюдихода MRAP або MATV. Менше, легше і швидше, ніж машина з протимінним захистом від засідки (MRAP), MATV став відданим позашляховикам, що ідеально підходять для роботи в гористій місцевості.


Воістину багатоцільовий автомобіль, MATV здатний діяти на будь-якій ділянці поля бою і виконує такі функції, як командування та управління, транспортування військ, укриття, транспортування зброї, що буксирується, носій озброєння, носій ракетного комплексу TOW і навіть машина швидкої допомоги.


Інформація взята з https://www.military.com/

Комментарии