Автомобіль для розчищення маршрутів Buffalo Mine Protected

 



Виробник: Force Protection Industries


Служба: Армія США, Морська піхота США


Двигун: Мак АСЕТ АІ-400


Швидкість: 65 миль на годину


Дальність: 300 миль


Підвіска: 6х6


Озброєння: одна артустановка на даху.



Buffalo MPRC є однодверною дизельною машиною вантажопідйомністю 19 тонн і приводом на 6 коліс. Buffalo має довжину 26,9 фута, ширину 8 футів і висоту 9,75 фута (не рахуючи бризковиків вежі). Buffalo оснащений автоматичною коробкою передач і, крім водія та штурмана, вміщує 12 додаткових пасажирів. Кожне сидіння оснащене 4-точковим ременем безпеки. Автомобіль обладнаний одними кормовими дверцятами доступу, а також шістьма люками на даху в пасажирському салоні.


Buffalo оснащений подвійними кондиціонерами (24 000/44 000 БТЕ/год), захищений від надлишкового тиску та фільтра NBC та, на відміну від Cougar, не обладнаний лебідкою. Buffalo має глибину непідготовленого броду 40 дюймів, кут в'їзду 40 градусів та кут з'їзду 45 градусів. Buffalo здатний пересуватися як дорогами, так і бездоріжжям і оснащений вставками для шин Run-Flat. Buffalo можна перевозити повітрям на C-17.


Пакет броні, наданий Buffalo, забезпечує всебічний захист від 7,62 мм боєприпасів (скло 7,62 мм стійке до множинних ударів). Балістичний захист забезпечується для радіатора, шин, акумуляторного відсіку, паливних баків, двигуна та трансмісії. V-подібний корпус спеціально розроблений для перенаправлення вибухової хвилі у бік пасажирського салону автомобіля. Хоча вибух може вивести транспортний засіб із ладу, його пасажири не постраждають, а транспортний засіб можна відновити та відремонтувати.


Buffalo оснащений зчленованою «клешнею» з гідравлічним приводом, що керується дистанційно зсередини машини, яку можна використовувати для копання, вилучення та видалення предметів у ґрунті, не наражаючи екіпажу машини на небезпеку.


Інформація взята з https://www.military.com/

Комментарии